LAADUKAS LÄMPÖKUVAUS UUSIMAA JA PÄIJÄT-HÄME

Lämpökuvaus on nopein ja edullisin keino selvittää muun muassa asuntosi ja kiinteistösi eristeiden kunnon. Lämpökuvauksen avulla voidaan myös löytää rakennuksesta lämpövuotoja ja määritellä ulkorakenteiden, ovien, ikkunoiden, seinien sekä läpivientien lämpökestävyyttä sekä tiiveyttä rakenteita rikkomatta. Tarjoamme lämpökuvausta Helsingin, Espoon, Vantaan, Lahden, Orimattilan ja koko Uudenmaan, sekä Päijät-Hämeen alueella. 

Infrapunakameralla toteutetulla lämpökuvauksella näkee selvästi kodin eristyksen kunnon. Näin pystytään selvittämään esimerkiksi seinien eristeiden paikat ja mahdolliset kylmärangat nurkissa ja lattiarajoissa. Lämpökuvaus on oivallinen keino myös uudisrakennusten laadunvalvonnassa, viallisten lämmitys- ja sähkölaitteiden paikantamisessa sekä apuna kosteusmittauksissa. 

Ammattitaitoinen lämpökuvaus alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Orimattila ja koko Uusimaa, sekä Päijät-Häme. 

RAPORTTI tutkimusTULOKSISTA

Infrapunakameran näytöstä voidaan lukea lämpötilapoikkeamat. Kuvat analysoidaan tietokoneohjelmalla, jolla saadaan valmis raportti selkokielisenä lämpö- ja digikuvineen. Raporttiin voidaan myös liittää tarvittavat korjaustoimenpideehdotukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää lämpökuvauksesta

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME:

LÄMPÖKUVAUS UUSIMAA JA PÄIJÄT-HÄME

Laadukas lämpökuvaus mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Siuntio, Vihti ja koko Uusimaa.

Laadukas lämpökuvaus mm. Lahti, Orimattila, Nastola, Asikkala, Heinola, Hartola, Hollola Hämeenkoski, Kärkölä, Padasjoki, Sysmä ja koko Päijät-Häme.