KOSTEUSKARTOITUS UUSIMAA JA PÄIJÄT-HÄME

Kosteusmittaus on varma ja luotettava keino selvittää, onko kiinteistön tai huoneiston rakenteissa kosteutta. Kosteusmittaus voidaan suorittaa koko rakenteisiin tai rajata vain tietylle alueelle kuten esimerkiksi kylpyhuoneeseen. Kosteusmittaus / kosteuskartoitus edullisesti alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Orimattila ja koko Uusimaa, sekä Päijät-Häme. 

Moni vitkuttelee kosteusmittauksen kanssa sen vuoksi, että ei tahdo pintojen rikkoutuvan turhaan, jos kosteutta ei löydykään. Kosteusmittaus on kuitenkin mahdollista suorittaa kahdella eri tavalla; pintoja rikkomatta eli kevytkartoituksena pintakosteudenosoittimella, tai vaihtoehtoisesti laajana kartoituksena, jolloin rakenteisiin porataan reikiä ja kosteutta arvioidaan mittareiden avulla (suhteellinen kosteus). Tilanne arvioidaan aina paikan päällä, eikä pintoja lähdetä turhaan rikkomaan.

Kosteusmittaukset ovat ydinosaamistamme. Tarjoamme laadukkaat kosteusmittaukset ja kosteuskartoitukset Pääkaupunkiseudulla sekä Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella. Kun kaipaat ammattitaitoista kosteusmittauksen tekijää, ota yhteyttä.

RAPORTTI KOSTEUSMITTAUSTULOKSISTA

Kosteuskartoitus kannattaa tilata ammattilaiselta heti, kun alat epäillä oman kotisi tai kiinteistösi rakenteiden kosteutta. Mittaus kannattaa suorittaa myös myynti- ja ostotilanteen hetkellä, jotta ikävät ongelmat saadaan selvitettyä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Teemme kosteusmittaukset / kosteuskartoitukset asuntokauppaa varten mm. alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Lahti, Orimattila, sekä koko Uusimaa ja Päijät-Häme.

Kosteuskartoituksen jälkeen laadimme raportin, jossa selvitämme rakenneratkaisut ja arvioimme jatkotoimenpiteitä mittausten tulosten perusteella.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME:

KOSTEUSKARTOITUS UUSIMAA jA PÄIJÄT-HÄME

Laadukas kosteuskartoitus ja kosteusmittaus mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Siuntio, Vihti ja koko Uusimaa.

Laadukas kosteuskartoitus ja kosteusmittaus mm. Lahti, Orimattila, Nastola, Asikkala, Heinola, Hartola, Hollola Hämeenkoski, Kärkölä, Padasjoki, Sysmä ja koko Päijät-Häme.